Hvem er vi?

Norsk Senter for Mindfulness ble dannet av Gunvor Marie Dyrdal, Bodil Framnes, og Barbra Coco Laurre i 2019.

Kontakt oss på [email protected] eller på mobil 90175356.

Workshop og utdanninger - mindfulness, MBSR, MBCL

Gunvor Marie Dyrdal

Daglig leder

Gunvor Marie er utdannet psykolog og MBSR og MBCT lærer, og har jobbet mange år med klinisk praksis i familievernet og i privat praksis. Her har hun jobbet med individualterapi og par- og familie-terapi. Hun har en doktorgrad innen positiv psykologi, og har jobbet mye med tema knyttet til velvære, livstilfredshet / lykke, parforholdstilfredshet og endringer knyttet til det å få barn / bli foreldre. Hun har også jobbet mye med veiledning og coaching knyttet til bruk og utvikling av personlige styrker (character strengths), og har vært aktiv innen mindfulness miljøet i Norge i flere år, blant annet gjennom oppbyggingen av Fagforeningen for MBSR / MBCT lærere (www.mbsrmbctnorge.no). Gunvor har også vært ansvarlig for fagområdene mindfulness og positiv psykologi ved NTNU på Gjøvik. Hun tilbyr terapi, coaching, og 8-ukers MBSR kurs i Oslo gjennom MBSR Oslo.

Bodil Framnes

Utdanningsansvarlig

Bodil er utdannet sykepleier og MBSR lærer, og har vært aktiv i oppbyggingen av mindfulness studiene som tilbys ved NTNU i Gjøvik.

Barbra Coco Laurre

Barbra har en 5-årig grunnutdannelse som skuespiller og stemmeterapeut fra Sveits. Hun er sertifisert psykoterapeut (MPF), utdannet konfliktløser (CFK) og utdannet i familiekonstellasjon av Bert Hellinger. I tillegg til mange års erfaring og utdanning innen mindfulness og meditasjon, er hun sertifisert MBSR, MBCT og MBCL (mindfulness compassionate living) lærer.

Som leder av kursvirksomheten Creationwork har Barbra arbeidet profesjonelt med personlig utvikling, mindfulness og menneskelig potensiale i over 30 år. Hun har også utdannet mindfulnessinstruktører i en årrekke. Barbra tilbyr individuell psykoterapi, parterapi, coaching, samt individuell mindfulnesstrening, stressmestring, mindfulness instruktørutdanning og 8-ukers MBSR kurs.

Vår historikk

Ett skritt - og ett pust - ad gangen

Sammen

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med Institute for Mindfulness-Based Approaches i Tyskland om å tilby MBSR utdanningen (www.institute-for-mindfulness.org)